Варненски адвокат беше глобен за хулиганство, след като първо обижда малко момченце на

...
Варненски адвокат беше глобен за хулиганство, след като първо обижда малко момченце на
Коментари Харесай

Варненски адвокат обижда дете на плажа

Варненски адвокат беше санкциониран за безчинство, откакто първо обижда малко момченце на плажа, а по-късно буйства в районното полицейско ръководство, оповестяват от пресслужбата на Апелативната прокуратура в морската столица. 

Инцидентът е станал в късния следобяд в неделя на линията в квартал „ Аспарухово ”. Юристът с букви К.К. се скарал с 3-годишното дете и почнал да му насочва обидни думи, а след това го бутнал на пясъка и то се разплакало. 

Действията му била видяни от бащата на момченцето, който по това време бил в морето. Мъжът излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника. 

Семейството на детето повикало полиция, която отвела юриста в локалното районно ръководство. Там той траял да буйства и да наскърбява униформените чиновници. Заради държанието му се наложило да бъде арестуван за несъмнено време. 

Срещу него е била формирана кореспонденция по Указа за битка с дребното безчинство, която прокуратурата внесла в Районния съд, а той наложи на адвоката глоба в размер на 100 лв..  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР